26 srpnja, 2019 Marija Gusić

Get to Know Your Audience

Jesmo li se izgubili i otuđili od istraživanja ciljne skupine?

Koliko zapravo svoje istraživanje provodimo van Interneta?

Kako oglasiti proizvod ako ga niste iskusili?

Slušajte svoju publiku!

U svojem radu od klijenata želim znati i doživjeti sve faze proizvoda od proizvodnje, do vrste materijala koje koriste do konačne primjene. Kako bi znala kako ga oglasiti, kojim načinom i kojoj ciljnoj skupini. Ako do detalja ne poznajete proizvod ili uslugu koju oglašavate nećete dobiti očekivane i zadane rezultate. Budite na jedan dan publika kojoj oglašavate.

Prošlo je vrijeme da brendovi budu jedinstveni i kreativni, bitna je komunikacija i osluškivanje i istraživanje korisnika i publike “fizički”. Bitno je stjecanje lojalne publike, a ne odmicanje od njih. To je problematika s kojom se suočavaju mnogi današnji brendovi, ne osluškivanje i ne ispitivanje za mišljenje svojih korisnika. Koliko je dobrobit social media za podatke o lojalnosti i istraživanju publike danas toliko je negativno, jer ne znamo onu prirodnu reakciju publike koja se skriva iza monitora i tipka, za razliku od tradicionalnog ispitivanja publike na cesti ili u fokus grupi gdje su suočeni licem u lice s pitanjima. Ponekad nisu potrebni odgovori nego fizička reakcija na pitanje, a to se u digitalnom svijetu ne može doživjeti. Zašto je to bitno?

Bitno nam je da znamo iskreno koliko su ljudi oduševljeni npr. novim proizvodom, uslugom ili da li su lojalni kupci našeg proizvoda.

Želite surađivati s nama?